“Al sinds ik mij kan herinneren heb ik last van hoofdpijn. Van alles geprobeerd via de reguliere weg, en mij er uiteindelijk in berust dat het iets is dat bij mij hoort. In 2018 kwam ik in contact met Manon, en homeopathie. Nu gebruik ik een homeopathische middel. Het heeft mijn klachten sterk verminderd. Ik voel mij gehoord en ben minder medicijnen gaan gebruiken. Ik heb zelfs het idee dat het proces van verbetering nog steeds aan de gang is!”

Herlie

“ Wat betreft homeopathie ben ik altijd een scepticus geweest, maar dat veranderde toen ik kampte met een zeer pijnlijke oorontsteking. Van de huisarts kreeg ik oordruppels mee, die de klachten helaas niet verminderden. Na een uitvoerig consult bij Manon, kreeg ik van haar een homeopathisch middel. Na een half uur begonnen de opgezette klieren en de bijbehorende pijn sterk te verminderen en na een uur leek het alsof ik nooit ergens last van had gehad”

Wouter

“Klassieke homeopathie… nou als nuchtere boerin dacht ik; wat is dat voor zweverigs iets, maar na ruim een jaar zo’n last van alle spieren te hebben en een enorm hongergevoel dacht ik; ik kan het altijd eens proberen. En ben zo blij dat ik dat gedaan heb, het werkt echt, onbegrijpelijk. Wat is het fijn om niet de hele dag dat hongergevoel te hebben en dat de spieren weer soepel worden. Nu kan ik ook weer fietsen en bij de fysio de conditie opbouwen. En Manon, wat heb jij dit goed uitgezocht, niet even snel druppels voorschrijven, nee echt een paar uur in gesprek om erachter te komen wat het beste is en steeds contact houden hoe het gaat en of er iets bijgesteld moet worden. Ik wens iedereen dit toe die al lange tijd met klachten rondloopt! Ook fijn dat mijn huisarts erachter staat, want zoals Manon ook zegt, die blijft wel de hoofdbehandelaar. “

Janny